Què és l’Observatori del Paisatge de Catalunya?
Cliqueu aquí per conèixer l’Observatori.

Què són les unitats de paisatge?
Les imatges s’han localitzat seguint la classificació per unitats de paisatge com a resultat de l’elaboració dels catàlegs de paisatge.

Les imatges es poden descarregar gratuïtament?
Sí, en la resolució que s’indica a la fitxa de cada imatge. En els casos que la resolució sigui baixa es facilitarà un correu de contacte.

Quins crèdits haig de posar si utilitzo la imatge?
Cal citar la informació que apareix al camp “crèdits”:
Exemple: Arxiu d’Imatges de l’Observatori del Paisatge de Catalunya (AUTOR)

Com puc utilitzar les imatges?
Les imatges de l’Arxiu s’ofereixen sota una llicència Creative Commons, en versions diferents segons la procedència de la imatge. A la fitxa de cada foto s’indica la llicència i com cal citar la imatge.

La majoria de fotos tenen la llicència “Reconeixement-CompartirIgual” que permet copiar, redistribuir, crear obres derivades i comunicar públicament l’obra, amb qualsevol finalitat, fins i tot comercial, sempre i quan es citi l’autor.

Com puc col·laborar amb l’arxiu?
Es pot col·laborar de diferents maneres: detectant errors o ampliant la informació de qualsevol imatge (a la fitxa de cada imatge hi ha l’opció “informar”); incloure imatges teves a l’arxiu a través de la icona:

 

Si teniu qualsevol altre pregunta o suggeriment, podeu escriure un correu electrònic a centre.documentacio@catpaisatge.cat o trucar al 972 273 564.